Péter Judit vagyok

 

Webdesigner

Szükséged van egy arculatra, ami visszatükrözi a valóságot?

 

Közel 5 éve tervezek és szépítek szenvedéllyel weboldalakat. Célom, hogy partnereim elégedettek legyenek a munkámmal és profitáljanak belőle.

 

Azért alkottam meg a Wndeer-t, hogy olyan vállalkozóknak segítsek, akik szeretnének életet vinni online megjelenésükbe. Letisztult, modern, felhasználó és mobilbarát weboldalakat készítek, ezzel megalapozva a weboldal sikerességét. A weboldal célja, hogy könnyedén és mégis izgalmasan végig vezesse ügyfeleidet az értékesítési csatornán.

 

Mivel dolgozom?

  • WordPress és Wix: ezt a két felületet bemutatkozó, szolgáltató weboldalakhoz szoktam használni, a Wix különösen nagy kedvencem!

 

  • Sketch: olyan oldalak elkészítéséhez használom, amelyek teljesen egyedi struktúrát és kutató munkát is igényelnek (UX design). A terveket asztali gép, tablet és mobil nézetben külön-külön tervezem meg. A terveimet programozó munkatársamnak adom át, aki elkészíti az általam megtervezett oldalt.

 

Számomra fontos, hogy minden egységes legyen. Ezért is kezdtem bele a Social Media designba is.

 

Tudom jól, hogy milyen bosszantó, amikor azt érzed, hogy semmi sincs összhangban. Sem a weboldalad, sem az instagramod vagy akár a kommunikációd. Néha úgy érezheted magad, hogy elaprózódsz a sok teendő között és arra már nem is jut energiád, hogy az arculati elemekkel foglalkozz. Miközben a követőknek, vásárlóknak nagyon fontos, hogyan jelensz meg online.

 

Nekem az a misszióm, hogy egységet teremtsek az arculatodban.

 

Ez azért fontos nekem, hogy te se okozz az ügyfeleidnek csalódást. Akkor lesz elégedett a vásárlód vagy az ügyfeled, hogyha azt kapja, amit ígértél is. Az arculatnak is azt kell ígérnie, ami a valóság.

SZERETNÉK VELED DOLGOZNI!
team_image
Péter Judit
CREATING HONEST WEBSITES