MIBEN TUDOK SEGÍTENI?

Webdesign, weboldalkészítés

Weboldalad nem naprakész? Több mint 3 éve készítetted el? Már nem felel meg a trendeknek és nem is hoz vevőket? Esetleg nem is mobilbarát? Akkor épp itt az ideje, hogy most változtass és új lendületet hozz vállalkozásodba! Mikkel dolgozom? WordPress, Wix és Sketch.

Social Media 101

A Social Mediában rengeteg lehetőség rejlik. Ahhoz, hogy tovább tudj fejlődni, szükséged lesz minőségi tartalmakra, de lehet erre már nem jut elég időt, energiád és pontosan tudod, hogy szükséges a vállakozásod növekedéséhez. Ha ez így van, bízd rám a kreatívokat!

Instagram Design

Egységes Instagram, frappáns leírás, stílusos képek. Ez a lényege az Instagram Design csomagnak. Elkészítek egy tervet és megmutatom milyen király is lehetne vállalkozásod Instagram feedje. Ezután kialakítok 5 Instagram Story designt, amiket később könnyedén tudsz használni. Így adok neked egy kezdő segítséget és utána saját magad is könnyen tudod kezelni Instagramodat.

Személyes konzultáció

Ha úgy gondolod, hogy elakadtál, nem tudod pontosan milyen irányba vidd az online jelenlétedet, mik lennének a megfelelő változtatások, akkor a konzultációt javaslom neked! Kiderítjük együtt, mi lenne a legjobb a vállalkozásod számára, hol kell változtatni, fejlődni!

PARTNEREIM SZOLGÁLTATÁSAI

Fotózás, videókészítés

Kreatív szövegírás

Grafikai munkák

UX/UI Design

Programozás

Keresőoptimalizálás SEO

RÓLAM MONDTÁK

Kérj ajánlatot: hello@wndeer.com

Írd meg, mire van szükséged