MIBEN TUDOK SEGÍTENI?

Személyre szabott csodaoldalak

Weboldalad nem naprakész? Több mint 3 éve készíttetted el? Már nem felel meg a trendeknek? Nem mobilbarát és nem is passzol a vállalkozásodhoz? Akkor épp itt az ideje, hogy most változtass és lendületet hozz vállalkozásodba! Olyan weboldalt kapsz tőlem, ami tükrözi vállalkozásodat! Gondolom te is sokszor találkoztál olyan vállalkozóval, akihez egyáltalán nem passzolt a weboldala. Én abban segítek, hogy azonosulni tudj a weboldaladdal és a látogatók számára egyértelmű legyen ki is vagy, mivel foglalkozol és mi a célod! Az ilyen weboldalakhoz a WordPress-t, Squarespace-t és a Wix-et szoktam javasolni.

Egyedi tervezésű oldalak, alkalmazások

Nem csak arra fordítok nagy hangsúlyt, hogy az online megjelenésed tükrözze a cégedet, hanem a felhasználóbarát tervezésre is. Fontos, hogy a weboldal gördülékenyen átvezesse a látogatót az értékesítési csatornán. Legyen szó akár egy alkalmazásról vagy egy állásportálról. A cél mindkettőnél ugyanaz: minél több vásárlód, ügyfeled legyen és mindent könnyen megtaláljanak! Az egyedi tervezésű oldalaknál a tervezés kutatómunkával kezdődik, majd megtervezem a felhasználói felületet (UX/UI) és utána tervezem meg az oldal egyedi stílusát. Mivel dolgozom? Sketch!

Instagram Design

Egységes Instagram, frappáns leírás, stílusos képek. Ez a lényege az Instagram Design csomagnak. Elkészítek egy tervet és megmutatom milyen király is lehetne vállalkozásod Instagram feedje. Ezután kialakítok 5 Instagram Story designt, amiket később könnyedén tudsz használni. Így adok neked egy kezdő segítséget és utána saját magad is könnyen tudod kezelni Instagramodat.

Személyes konzultáció

Ha úgy gondolod, hogy elakadtál, nem tudod pontosan milyen irányba vidd az online jelenlétedet, mik lennének a megfelelő változtatások, akkor a konzultációt javaslom neked! Kiderítjük együtt mi lenne a legjobb a vállalkozásod számára, hol kell változtatni, fejlődni!

PARTNEREIM SZOLGÁLTATÁSAI

Fotózás, videókészítés

Kreatív szövegírás

Grafikai munkák, arculattervezés

UX/UI Design

Programozás, webfejlesztés

Keresőoptimalizálás SEO

RÓLAM MONDTÁK

KÉRJ ÁRAJÁNLATOT: HELLO@WNDEER.COM

 

ÍRD MEG MIRE VAN SZÜKSÉGED