8 app, hogy még profibb legyen az instád

Szerencsére rengeteg olyan app van, ami megkönnyíti, hogy egyedi és stílusos tartalmakat gyárthass az Instagramra! Ráadásul ezek közül nagyon sok ingyenes is.

Én ezeket az appokat használom a mindennapokban, és szívből ajánlom őket 🙂

UNFOLD

Az Unfold abban segít, hogy az Insta Storyd egységes legyen, ízlésesen tudjál hozzáadni szöveget egy képhez. Én nem szeretem annyira azokat a betűtípusokat, amiket az Instagram felkínál a Storyban. Ezért is szeretem annyira ezt az alkalmazást.

CANVA

Nagyon sokan úgy emelegetik a Canvát, mint egy életmentő appot. Hát ez így is van! Engem is nagyon sokszor megmentett. Mikor először találtam rá, az a kérdés volt bennem, hogy “HOL VOLTÁL EDDIG?”

Legnagyobb előnye, hogy önéletrajztól elkezdve, magazinborítón át, egészen a Facebook-borítóképig rengeteg mindent tudsz elkészíteni modern és professzionális sablonok alapján! Még logót is tudsz készíteni! El tudod menteni a te stílusodat, színeidet, így könnyen tudsz új tartalmakat készíteni.

poster-p-1-websites-and-platforms-canva-for-work-1y4ilsu.png

 

OVER

Ez az alkalmazás hasonlít az Unfoldhoz és a Canvához. Mobilon (szerintem) könnyebb használni, mint a Canvát, és az Unfoldhoz képest sokkal több lehetőség van benne kreatív anyag elkészítéséhez. Azonban itt nem tudsz önéletrajzot vagy szórólapot készíteni. Én Insta Storyk készítéséhez szoktam használni.

 

 

LIGHTROOM CC

Influencerek által egyik leggyakrabban használt alkalmazás. Ami igazán jó ebben az appban, az az hogy el tudod menteni a szerkesztési beállításaidat. Így ha csináltál egy fotót, egyszerűen csak hozzáadod a szerkesztést és kész is a fotó. Nem kell újra meg újra kiválasztanod a beállításokat. És ami a legfontosabb, így tényleg egységes Instagram Feed-et tudsz kialakítani.

 

SNAPSEED

Snapseeg az egyik legjobb ingyenes fotószerkesztő alkalmazás (iPhonera és Androidra is elérhető) és ez a kedvencem is! Majdnem mindegyik fotóm ezzel szerkesztem. Nagyon könnyű használni és hatalmas segítség a mindennapokban.

Például itt egy fotó, amit én készítettem. Láthatjátok mennyivel élénkebb lett a fotó egy apró változtatással (a stilizálás funkciót szoktam a leggyakrabban használni).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A fotó a Los Tiki Bárnál készült a Lupa-tónál

 

 

BOOMERANG

A Boomerang az egyik legnagyobb és legjobb Instagram videóalkalmazás. Az alkalmazás mögött rejlő ötlet nagyon egyszerű – néhány másodpercig kell lenyomva tartanod a felvétel gombot, és a Boomerang létrehoz egy klipet, amely folyamatosan oda-vissza lejátszódik.

 

 

LAYOUT

Az Instagram által kifejlesztett Layout egy olyan funkciókban gazdag, szuper egyszerű alkalmazás, amiben ha kiválasztasz akár 9 fotót, felajánl neked különböző elrendezésű kombinációkat. Így nem kell többé azzal szenvedned, hogy megcsinálsz egyet kollázst és rájössz, mégsem tetszik igazán. Itt megnézheted az összes variácót és a legjobbat letöltöd.

 

WHENTOPOST

WhenToPost jelzi neked, mikor a legaktívabb a Te közönséged. Ez az információ nagyon segít abban, hogy pontosan tudd a legmegfelelőbb időt a poszt közzétételéhez, ezzel biztosítva, hogy a tartalmadat a lehető legtöbben fogják látni.

 

Ha kíváncsi vagy arra, én hogyan használom ezeket az alkalmazásokat, esetleg a te vállalkozásodnak melyiket javasolnám, vagy szeretnél kész terveket kapni, akkor az Instagram Design csomagomat ajánlom Neked! Ha szeretnél tanácsot kérni, írj az hello@wndeer.com címre!