Sokaktól hallottam már, hogy a weboldal egyfajta névjegykártya, és milyen igaz! Rengeteget elárul egy személyről vagy egy cégről, hogy hogyan prezentálja magát online.

 

Tony Robbins is azt mondta a londoni UPW-n, hogy minden cégnek szüksége van egy kitűnő weboldalra

 

De mégis miért? Miért fontos ez? 

Említettem a névjegykártyát…ugye itt találkozol a személlyel és eldöntöd, hogy szimpatikus-e, akarsz-e a jövőben vele együtt dolgozni, ajánlod-e másnak. Mi a helyzet ha ez a találkozás nem történik meg? 

 

  • A 10 éves weboldaladra hagyatkozol, amin már azt se tudod milyen szolgáltatások vannak feltűntetve? És a kinézet, design…te is tudod jól, hogy nincs rendben. Talán még átláthatatlan is a weboldal? Káosz uralkodik?

 

  • Nincs is weboldalad, és senki nem talál rólad információt? Ki vagy? Miben vagy jó? Mi az eredménye a közös munkának, ha téged választanak?  

 

Persze, ha van egy jól működő marketing, sales stratégia és networking, akkor nem a weboldalon múlik a cég élete. 

De gondolj csak bele, hány ügyféltől esel így el a fentiek miatt?

Ez mennyi extra bevételt jelentene neked, a cégednek? 

Nem elég az, hogy “van weboldalam, MEGTALÁLNAK”

Ha nem hiteles a weboldalad, nem azt az érzést kelti a látogatóban / a potenciális ügyfélben, hogy ez egy megbízható cég, akkor keresni fog mást. 

Minden területen vannak meggyőző és jó weboldalak, így muszáj tartani a lépést! De sose másolj, azt a látogató is észreveszi. 🙂 

Légy egyedi, hisz a céged, a vállalkozásod is az.

Mutasd be a céged, a személyiségét, a stílusát, a legfontosabb és leghasznosabb  információkat is – ne legyen a látogatóban hiányérzet! – és ne csak úgy gondolj a weboldalra, mint egy kötelező elemre. Sok múlik rajta 🙂 

Péter Judit

judit@wndeer.com

Instagram: @petijuci

LinkedIn: Judit Péter

WNDEER.COM