Weboldal készítés

Weboldalad nem naprakész? Több mint 3 éve készítettetted el és nem tudsz azonosulni vele? Nem mobilbarát? Akkor épp itt az ideje, hogy most változtass és lendületet hozz vállalkozásodba! Olyan WordPress weboldalt kapsz tőlünk, ami tükrözi vállalkozásodat!

Webdesign

Nincs ötleted, hogy milyen tartalomelosztás lenne az optimális vállalkozásod megjelenítéséhez? Attraktív és felhasználóbarát, érthető weboldalt szeretnél, ahonnan a látogatók nem elnavigálnak, hanem felveszik a kapcsolatot veled? Ebben is segítünk weboldalad tervezésekor.

Egyedi fejlesztés

Egyedi fejlesztésekre akkor van szükség, ha az elképzeléseid megvalósításához bizonyos alapvető programokon túlmutató megoldás kell. Ez lehet szerveren vagy kliensen futó programozás is, adatbáziskezelés, aszinkron kapcsolat létesítése, biztonsági kérdések stb …

Péter Judit vagyok, Webdesigner.

Közel 5 éve tervezek és szépítek szenvedéllyel weboldalakat. Célom, hogy partnereim elégedettek legyenek a munkámmal és profitáljanak belőle. Azért alkottam meg a Wndeer-t, hogy olyan vállalkozóknak segítsek, akik szeretnének életet vinni online megjelenésükbe. Letisztult, modern, felhasználó- és mobilbarát weboldalakat készítek, ezzel megalapozva a weboldal sikerességét. A weboldal célja, hogy könnyedén és mégis izgalmasan végig vezesse ügyfeleidet az értékesítési csatornán. Nekem az a misszióm, hogy olyan weboldalt készítsek, ami tükrözi a vállalkozásodat, a cégedet!

Ügyfél és Brand profilozás
UX és Web Design
Péter Judit, Webdesigner - Wndeer Design - Weboldal készítés, webdesign, webfejlesztés
Wéber Áron, webfejlesztő - Wndeer Design - Weboldal készítés, webdesign, webfejlesztés

Wéber Áron, Webfejlesztő.

A webes és minden más online kommunikáció alapjaiban a folyton fejlődő technológia és a megrendelőink által támasztott egyre magasabb elvárások találkozása, közös metszete. Számomra kifejezetten fontos, hogy a megvalósítás 100%-ban egyezzen az igényekkel, azaz kompromisszumok nélküli legyen a feladat teljesítése. Meggyőződésem és alapelveim egyike, hogy a design, a kódok illetve a használhatóság összehangolásában rejlik az a tökéletesség, amit egy webes alkalmazástól elvárhatunk és személyes feladatomnak tekintem az egyensúly megteremtését.

Szerver-kliens webfejlesztés
Backend és Frontend programozás
Online Marketing

Szeretnél egy új weboldalt?

IGEN

Kapcsolat

Iroda

1111 Budapest Budafoki út 17


Kérdésed van vagy árajánlatot szeretnél kérni?

Töltsd ki az alábbi űrlapot. Írd meg, mik az elképzeléseid és találkozzunk egy kötetlen konzultációra. Leveledre 1 munkanapon belül válaszolunk!

Itt is megtalálsz minket: Facebook, LinkedIn, Instagram, Behance