ALL IN natural food

weboldal, webkatalógus

Az ALL IN natural food csapata március végén keresett fel minket, hogy újítsuk meg weboldalukat, mert úgy érezték, hogy a korábbi weboldal megjelenése nem volt összhangban a márkával.

A kérésük az volt felénk, hogy egy letisztult, könnyen átlátható honlapot készítsünk, amit átadás után ők is tudnak szerkeszteni, aktuálizálni tartalmakkal és az új termékeket is egyszerűen feltölthessék. Annak érdekében, hogy még gördülékenyebben tudják elvégezni a frissítéseket, a weboldal átadása után egy online oktatást is tartottunk.

Milyen funkciókkal bővítettük ki az oldalt?

  • Blog
  • Instagram Feed
  • Boltkereső (több mint 150 partner feltöltése)

Pontosabban egy webkatalógust készítettünk, hogy mindenki számára elérhető legyen termékpalettájuk, mivel folyamatosan építik partneri hálózatukat (Interspar, Kifli.hu, Bio-Barát Biobolt stb).


Ügyfélvélemény

A Wndeer Design csapatával az első pillanattól kezdve gördülékenyen ment a munka. Egy letisztult, átlátható és felhasználóbarát weboldalt szerettünk volna alakítani a jelenlegiből, a végeredmény pedig pontosan olyan lett, amilyet megálmodtunk. Köszönjük Jucinak és Áronnak a folyamatos rendelkezésre állást, kevés olyan céget ismerünk, akik minden e-mailre szinte azonnali – érthető, kielégítő – választ adnak. Öröm volt veletek dolgozni! ?

G. Zsigmond Orsolya – ALL IN natural food PR

Mivel készítettük a weboldalt?
WordPress

Nyelv
magyar

Weboldal funkciók
egyedi kapcsolati űrlapok, blog, Instagram Feed, Boltkereső, Google Analytics, Google Search Console, SEO beállítások