Cinderella's Day

többszörös díjnyertes esküvőszervező cég weboldala

Nóri már több, mint 10 éve szervez esküvőket csapatával Budapesten és Magyarországon külföldiek számára. A világ minden tájáról érkeznek párok Magyarországra (eddig több, mint 42 országból), hogy itt tartsák meg esküvőjüket. Az esküvők különlegessége, egyedisége és színvonala megkérdőjelezhetetlen, azonban a korábbi weboldal ezt nem tükrözte tökéletesen. Ezért is kért fel minket Nóri, hogy ebben segítsünk, és készítsünk egy új weboldalt a Cinderella’s Day számára 🙂

Mi volt a kitűzött cél az új weboldallal?

I. Bemutatni azt a profizmust, amit a Cinderella’s Day csapata nyújt a párok számára.

II. Mivel csodás képanyaguk van, így mindenképpen képhangsúlyos weboldalt képzelt el Nóri – hisz így tudja a legjobban visszaadni az esküvők hangulatát és színvonalát is a weboldal.

III. Hitelesség: nézzétek meg a referencia videókat… LINK ?

IV. A webdesign kapcsán pedig a letisztult vonalra törekedtünk, hogy ne vigye el a design a figyelmet a szöveges tartalomról.

Nagyon köszönjük Nóri a bizalmat és hogy egy ilyen csoda projekten dolgozhattunk együtt! ?

Tovább a weboldalra

Ajánlás ?

Juditékat egy random Facebook hirdetés alapján találtam meg, de már az első telefonbeszélgetés alatt megbizonyosodhattam a profizmusukról, ami egy végtelen kedvességgel, és segítőkészséggel párosul. Az első beszélgetést követően másnap már meg is kaptam az ajánlatot, amit gyakorlatilag egy személyes találkozó után azonnali szerződéskötés követett.

A kiírt határidőket Juditék pontosan tartották, a weblap készítése során folyamatos kapcsolatban voltunk, és egyeztettük, hogy mit és hogyan szeretnék. A kérdéses pontoknál javaslatokat tettek, jelezték, ha esetlegesen változtatást eszközölnének, és minden kérésemet figyelembe véve, ügyelve az átláthatóságra, a designra, a szöveg tördelésére, a képek elhelyezésére, és a nyelvi sajátosságokra készítették el a honlapomat. Áron tökéletesen megoldotta az összes technikai kérésemet, és tippekkel, ötletekkel segítettek a jobb SEO elérése érdekében is, amellett, hogy az alapvető beállításokat meg is csinálták mindhárom nyelven.

A tervezés és kivitelezés alatt minden kérdésemre segítőkészen reagáltak, nem tudtam lehetetlent kérni, és ami talán legfontosabb, hogy a határidőket tartva el is készült az új honlapom, ami végre olyan, amilyennek régóta szerettem volna.?

A legjobb döntés volt Juditékat megbízni a honlapom megújításával, és mindenkinek csak ajánlani tudom őket, ha egy modern, fiatalos, jól felépített honlap elkészítése a cél.

Kisfaludy-Tóbel Nóra – Cinderella’s Day

Mivel készítettük a weboldalt?
WordPress

Nyelv
angol, német, magyar

Weboldal típusa
bemutatkozó szolgáltató weboldal

Extra szolgáltatások
tesztkörnyezet, HTTPS beállítása, tűzfal telepítése, weboldal tartalmának másolásának letiltása, Google SEO és organic SEO beállítása

Link
cinderellasday.com