Design2Sell

Home staging - a sikeres ingatlaneladás művészete

Egyik legújabb projektünk egy Home Staging csapat weboldalának az elkészítése volt. De mit is jelent a Home Staging? A lakás felkészítése az eladásra, a sikeres ingatlaneladás művészetének is nevezik.

Mivel a cég is nemrég indult el, így mindenképpen az volt a cél, hogy a meglévő Home Staging weboldalak közül kitűnjön.

Maga a Home Staging is egy látványos átalakítás, ezért ezt mindenképpen prezentáltuk a weboldalon is az előtte / utána fotókkal. Így nagyon hatásosan látszik az átalakítás és egyértelmű a weboldal látogatóinak is mire számíthat.

Amire még különösen nagy figyelmet fordítottunk, az a #csapat megjelenése. Mivel az emberek otthona egy igencsak privát terület, így nekik különösen fontos, hogy kit engednek be az otthonukba. Ezért is volt nagyon fontos számunkra, hogy a Design2Sell csapatot nagyon hangsúlyozzuk és így egyből kialakulhasson a szimpátia feléjük.


Rólunk írták

Szívből ajánlom Jucit, mint weblap designert. Vállalkozásunk indulásakor kulcsfontosságú kérdés volt, hogy egy különleges, ütős weblapot szeretnénk. Jucit egy ajánlás alapján értük el, szimpatikus volt első látásra. Elmondtuk neki, mit szeretnénk, s Ő az első perctől kezdve támogatott minket ötleteivel, tapasztalataival, mutatta a trendeket, bevált módszereket. Pont ezt vártam el, hogy én, mint laikus, hozzá nem értő személy egy olyan emberre bízzam ezt a feladatot, aki abszolút elmondja mind a konstruktív mind a pozitív véleményét a mi elképzeléseinkkel kapcsolatosan. Ha szeretnék majd másik weblapot Jucit választanám-e? Ez nem kérdés, őszintén mondom, hogy Ő jó választás. Ilyen pozitív, motivált munkaerőkre lenne szükség mindenhol a munkaerőpiacon.

Nagymihály Adrienn – design2sell

Mivel készítettük a weboldalt?
WordPress

Nyelv
magyar

Weboldal típusa
céges bemutatkozó weboldal

Extra szolgáltatások
Google Analytics és SEO beállítása