Hogyan legyek jó nő? Takács Nóra

Nóra egy letisztult, egyszerű és felhasználóbarát weboldalt kért tőlünk. Ezért is készítettünk egy elegáns és nőies bemutatkozó weboldalt Nóra számára, ahol minden fontos tudnivalót megtalálhatnak a követői. Legyen szó a Hogyan legyek jó nő? videókról, a legújabb fotós sorozatairól vagy akár az együttműködési lehetőségekről – ez persze már a cégek számára érdekes. Így minden információ egy helyen megtalálható.

+ 1 kis kulisszatitok:

Nórának több együttműködése is van cégekkel, márkákkal. Ezzel kapcsolatosan pedig van egy PDF prezentációja is. Ott is ugyanezek a színek vannak használva, a márvány háttér is visszaköszön ott, illetve a betűtípus is. Így teljes az összkép!


Nóra írta

Szép, okos és tehetséges = @petijuci. Ez aztán a mesterhármas. Nagyon szeretem az olyan embereket, akikkel élmény a közös munka, Juci ilyen. Hetek óta dolgozunk az új honlapomon, és örömmel jelentem, hogy készen van! Egy letisztult, egyszerű, friss oldalt kértem Jucitól, ami totál felhasználóbarát, mert én sem szeretem a túl bonyolult felületeket 🙂 

Takács Nóra – Műsorvezető, Szépségszakértő és Influencer

Mivel készítettük a weboldalt?
WordPress

Nyelv
magyar

Weboldal típusa
személyes bemutatkozó weboldal, blog

Extra szolgáltatások
Google Analytics és SEO beállítása, egyedi Instagram és YouTube bővítmény