Kiss Virág

világbajnok bikini fitness versenyző

Virág azért keresett fel minket még 2019 őszén, hogy egységesítsük a weboldalát és webshopját. A feladat az volt, hogy egy olyan webáruházat alakítsünk ki, ahol minden megtalálható, ami az ő nevéhez kapcsolódik: edzéstervek, étrendek, tanácsadás, fitness verseny felkészítés és még a saját terméke is.

Virág korábbi weboldala külön működött a webshoptól, a kettőt most egy rendszerben ötvöztük. Designban és megjelenésben követtük a meglévő bemutatkozó weboldalát, amit kiegészítettünk e-commerce funkciókkal, melyben a WordPress + WooCommerce integráció volt segítségünkre. Így mostantól minden egy felületen működik és kevesebb az adminisztratív munka is.

Ezen felül két területre helyeztük a hangsúlyt:

  1. Virág saját termékére, a Shape Up gélre
  2. és a csomagokra: edzéstervek, étrendek stb.

Mi volt a célunk a webshopnál? Minél könnyebben tudjon a látogató vásárolni, ne kelljen túl sok oldalon átkattintania mire eljut a termékig, majd a fizetésig. A weboldalra látogatás után mindössze két kattintásból már kosárban is van a termék.

Mindegyik csomag kategóriához (edzéstervek, étrendek stb.) egyedi megrendelő űrlapot készítettünk, ezekhez pedig nagyon részletes adatkezelési nyilatkozat is készült dr. Török Réka által.

A fentiek mellett a blog tartalmak is feltöltésre kerültek, továbbá a weboldalt összekötöttük Google Calendarral, hogy minden fontos esemény egy helyen legyen megtalálható, mint például előadások és szemináriumok.

Nagyon köszönjük a bizalmat, Virág! 🙂

Nézd meg Virág oldalát!

Ügyfélvélemény

Több webdesign céggel dolgoztam már együtt, de nem sikerült megalkotni egészen addig a tökéletes weboldalt és webshopot, ameddig nem találtam rá a Wndeer Design csapatával! Juci és Áron nem csak fantasztikus szakemberek, hanem remek emberek is! Mindent megvalósítottak, amit szerettünk volna, profi segítséget nyújtottak minden pillanatban. A végeredmény magáért beszél, boldog vagyok, hogy megtaláltam őket és, hogy elkezdtünk együtt dolgozni!? Köszönöm a precíz munkátokat!?

Kiss Virág

Mivel készítettük a weboldalt?
WordPress

Nyelv
magyar

Webshop funkciók
bankkártyás fizetés, automatikus számlázás, szállítási beállítások

Extra szolgáltatások
havi karbantartás, biztonsági mentés készítése stb.

kissvirag.com