Landing oldal - A Te hétvégéd

Czopkó Nóri

Nemrég felkért minket Nóri, hogy készítsük el a nyáron megrendezésre kerülő táborának a landing oldalát. Korábban már dolgoztunk együtt, akkor a czopkonori.hu-t készítettük el 🙂

Mivel női célcsoportnak készült a landing oldal, így mindenképpen letisztult és nőies vonalban kezdtünk el dolgozni a design során – ami passzol Nóri stílusához és fotóihoz is.

Mi volt a cél?

A szimpátia és a bizalom kialakítása az oldalon keresztül.

Fotók és szöveges tartalom szempontjából könnyű dolgunk volt, hisz Nóri fotói csodálatosak, teljesen átadja a pozitív kisugárzását és a megírt szövegek tökélesen összegzik a tábor lényegét (persze ennek mind a designal együtt összhangban kell lennie, de a szép design mit sem ér jó tartalom nélkül!).

Mire kell figyelni egy Landing oldal esetében? 

  • Az átláthatóság és a jó stuktúra a legfontosabb.
  • Egyértelműnek kell lennie. Ebben az esetben a jelentkezésen volt a hangsúly. A látogatónak értenie kell, hogy mit a “szándékod”.
  • Nem lehetnek zavaró tényezők. Itt nem a főoldalra érkeznek a látogatók és nincs sok döntési lehetőségük (pl: nincs menü)

Miért jó egy Landing oldal? Miért fontos? 

  • Lead generálás
  • Információ átadása egy oldalon belül
  • és ezen keresztül tudod ösztönözni őket, hogy meghozzák a döntésüket.
Tovább az oldalra

Czopkó Nóri írta

Elkészült a weboldalam és nagyon büszke vagyok rá! Köszönöm Jucinak és Áronnak a munkát, de még inkább az odafigyelést és törődést, amit kaptam.  Ha szeretnél egy személyre szabott csodaoldalt, amiben viszontlátod önmagad, és azt, amit képviselsz, akkor ne habozz megkeresni Jucit! 🙂

Czopkó Nóri – A Te Hétvégéd szervezője

Mivel készítettük a Landing oldalt?
WordPress

Nyelv
magyar

Weboldal típusa
Landing oldal

Extra szolgáltatások
Visszaszámláló, Google Analytics, egyedi jelentkezési űrlap adatvédelmi elfogadásával,

Link
atehetveged.hu