Legal Diaries - ügyvéd weboldal

dr. Török Réka

Réka már az első konzultáció alkalmával megosztotta velünk, hogy egyáltalán nem szeretne egy tipikus ügyvéd weboldalt. Megnéztük milyen weboldalak jönnek fel az “ügyvéd budapest” és “ügyvédi iroda” kulcsszavakra, és egyiknél sem éreztük azt, hogy személyes lenne a megjelenés. Pedig ez aztán az a szakma, ahol kell a bizalom az ügyvéd és ügyfele között!

Úgyhogy elindultunk egy teljesen új és friss irányba. A legfontosabb cél az volt, amellett hogy bemutassa a weboldal Réka személyiségét, stílusát, hogy szakmailag hiteles is legyen és ne menjen el túl közvetlen vagy “laza” irányba.

A cél az volt az ügyvéd weboldal megjelenésében, hogy elegáns legyen és színeiben alkalmazkodjon a logóhoz és a képekhez.

Miért döntöttünk a OnePage weboldal mellett?

Réka nem akarta túlbonyolítani a weboldalt, egy nagyon könnyen átlátható struktúrát kért tőlünk. A szakterületek megjelenítésénél is erre törekedtünk. Hiába írtunk volna jogi leírást, a látogató valószínűleg nem értette volna. Így a fő- és alterületekre koncentráltuk és ezek megjelenítésére.

Nagyon köszönjük Réka a bizalmadat! 🙂 Egy élmény volt együtt dolgozni!


dr. Török Réka írta

A Wndeer csapatának munkái már korábban felkeltették a figyelmemet, nagyon megfogott a fiatalos, inspiráló megjelenésük, az egyedi design és az, hogy a tartalmak tényleg megszólítják az oda látogatókat. Így már korábban elterveztem, hogy ha weboldalra lesz szükségem, biztosan hozzájuk fordulok. Ügyvédként szerettem volna egy olyan oldalt, ami komoly, mégis kitűnik az átlagból; a szakmához illik, ugyanakkor lendületes és közvetlen a látogatókkal; nőies, de nem „túl csajos”; komolyságot tükröző, de nem rideg. Így nem mondom, hogy egyszerű kéréssel álltam elő, Judit és Áron viszont a kezdeti lépésektől fogva mindenben profiként voltak segítségemre, a végeredmény pedig teljes mértékben azt tükrözi, amit elképzeltem. Hálás vagyok, hogy ezt megvalósítottátok, köszönöm szépen a munkátokat!

dr. Török Réka – Legal Diaries

Mivel készítettük a weboldalt?
WordPress

Nyelv
magyar

Weboldal típusa
bemutatkozó OnePage ügyvéd weboldal

Extra szolgáltatások
Google Analytics és SEO beállítása, egyedi kapcsolati űrlap készítése