MIBEN TUDOK SEGÍTENI?

Személyre szabott csodaoldalak

Weboldalad nem naprakész? Több mint 3 éve készíttetted el? Már nem felel meg a trendeknek? Nem mobilbarát és nem is passzol a vállalkozásodhoz? Akkor épp itt az ideje, hogy most változtass és lendületet hozz vállalkozásodba! Olyan weboldalt kapsz tőlem, ami tükrözi vállalkozásodat! Gondolom te is sokszor találkoztál olyan vállalkozóval, akihez egyáltalán nem passzolt a weboldala. Én abban segítek, hogy azonosulni tudj a weboldaladdal és a látogatók számára egyértelmű legyen ki is vagy, mivel foglalkozol és mi a célod! Az ilyen weboldalakhoz a WordPress-t, Squarespace-t és a Wix-et szoktam javasolni.

Egyedi tervezésű oldalak, alkalmazások

Nem csak arra fordítok nagy hangsúlyt, hogy az online megjelenésed tükrözze a cégedet, hanem a felhasználóbarát tervezésre is. Fontos, hogy a weboldal gördülékenyen átvezesse a látogatót az értékesítési csatornán. Legyen szó akár egy alkalmazásról vagy egy állásportálról. A cél mindkettőnél ugyanaz: minél több vásárlód, ügyfeled legyen és mindent könnyen megtaláljanak! Az egyedi tervezésű oldalaknál a tervezés kutatómunkával kezdődik, majd megtervezem a felhasználói felületet (UX/UI) és utána tervezem meg az oldal egyedi stílusát. Mivel dolgozom? Sketch!

Személyes konzultáció

Ha úgy gondolod, hogy elakadtál, nem tudod pontosan milyen irányba vidd az online jelenlétedet, mik lennének a megfelelő változtatások, akkor a konzultációt javaslom neked! Kiderítjük együtt mi lenne a legjobb a vállalkozásod számára, hol kell változtatni, fejlődni!

PARTNEREIM SZOLGÁLTATÁSAI

Fotózás, videókészítés

Kreatív szövegírás

Grafikai munkák, arculattervezés

UX/UI Design

Programozás, webfejlesztés

Keresőoptimalizálás SEO

RÓLAM MONDTÁK

KÉRJ ÁRAJÁNLATOT: HELLO@WNDEER.COM

 

ÍRD MEG MIBEN TUDOK SEGÍTENI