Fotózás - Szénási Ákos - Étel-, Termék- és Rendezvényfotózás
21920
page-template,page-template-contact-page,page-template-contact-page-php,page,page-id-21920,page-child,parent-pageid-20273,,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Fotózás

Szénási Ákos
rendezvényfotózás
Fotózás a prémium megjelenésért

RENDEZVÉNYFOTÓZÁS

A rendezvények minden sikeres cég életében nélkülözhetetlenek. Nem csak közösségi szempontból, de PR szempontból is rendkívül fontosak, hiszen az ilyen eseményeken készült, social-mediakon megosztott képek sokkal nagyobb hírnevet szereznek a vállalkozásodnak, mint a kizárólag termékeket, szolgáltatásokat népszerűsítő posztok. Mi a Wndeernél úgy tartjuk, hogy az ilyen fotóknak is ugyanolyan profi minőséget kell képviselniük,mint a kizárólag promóciós célú fotózásokon készült anyagoknak.

ÁRAINK
Színvonalas étlap kialakítása

ÉTEL-, ITAL- ÉS ÉTTEREM FOTÓZÁS

Legyen szó akár streetfoodról vagy Michelin csillagos étteremről, az ételekről készült képeknek tükrözniük kell az adott hely hangulatát, zamatát és ízvilágát! Így már a honlap és az online menü görgetésekor meghozzák leendő vendéged érdeklődését és étvágyát.

ÁRAINK
ételfotó bakterház
autóalkatrész
Az első benyomás a legfontosabb

TERMÉKFOTÓZÁS

Potenciális vevődet már az első kattintás előtt is meg tudod fogni. Ez hogyan lehetséges? Figyelemfelkeltő, megbízhatóságot és minőséget képviselő fotókkal! A like-ok és megosztások aranykorában valóban az első benyomás, amely a legfontosabb. Termékfotózás szolgáltatásunk olyan képeket készít a weboldalad számára, – akár microchipekről, akár tuningolt sportautókról – amelyek amellett, hogy megragadják a tekintetet, hamisíthatatlanul képviselik céged egyedi elképzelését és stílusát.

ÁRAINK
Lélegzetelállító lakások

INGATLANFOTÓZÁS

Belső terekről fotókat készíteni a legújabb csúcskategóriás mobiltelefonokkal sem egyszerű dolog. Fontos a megfelelő fényviszonyok, perspektívák helyes ismerete, hiszen csak így képes visszaadni hirdetésed a közvetíteni kívánt hangulatot és életérzést. A zsúfolt ingatlanpiacon is csak prémium minőségű és megkapó képekkel lehetséges kitűnni!

ÁRAINK
Ingatlanfotózás